OM OSS

Skatter for enhver skjønnhet

Vi på CENIĆ DESIGN føler at et tilbehør er med på å skape prikken over i-en når det kommer til et antrekk, i tillegg til å gi en god følelse. Vi ønsker derfor å tilby deg tidløse smykker som skal oppmuntre deg til å omfavne deg selv og løfte frem din skjønnhet. 

Den vakreste skjønnheten er å elske seg selv. 

Tenk at kun ved å bære et lite tilbehør som et smykke, kan man føle seg så mye mer ekstra.

HVEM ER CENIĆ DESIGN ?

CENIĆ DESIGN er et norsk smykke merke etablert og styrt av
en kvinne, Celine Horgen Nielsen. Merkevaren er inspirert av den parisiske stil, og reflekterer eleganse, unikhet og selvsikkerhet.

CENIĆ sine smykker skal kunne benyttes til alle anledninger, med fokus på å gi deg følelsen av å være «chic». Dette fokuset kommer av den erfarte følelsen av å føle seg naken uten et smykke, og vi ser derfor på smykke som det minste tilbehøret, men også det viktigste for å skape en gjennomført look. Navnet CENIĆ er et resultat av kombinasjonen mellom Celine og Nielsen og videre inspirert av ordets betydning «verdi». Og verdi er noe vi har et stort fokus på. Vi vil gi kundene en god verdi for pengene, og dette ikke bare ved selvfølelsen smykkene bidrar med, men også ved å sikre kvalitet.

CENIĆ DESIGN handler ikke om hva som trender, men det som varer. Vi fokuserer på tidløse smykker i høy kvalitet som sikrer varighet, med unike preg. Vi drives av det faktumet om hva man virkelig liker, og som man ønsker å ha med seg i lang tid. Flere kunder kjøper smykker ut fra trender og basert på merkevaren, men ofte er de ikke opplyst om hvilke metaller smykkene består av. Flere erfarer at smykkene fort famler, sverter eller gir en allergisk reaksjon.

Dette både skuffer bæreren av smykket og tilføyer «Fast Fashion» fenomenet som vi ønsker å motvirke. Vi møter dette ved å benytte hoved metaller som sølv og rustfritt stål i smykkene våre. Rustfritt stål er det «grønne materialet» grunnet sine unike egenskaper.
Det er et helt resirkulerbart metall som er lett å vedlikeholde, i tillegg til at det er ekstremt hygienisk, slitesterkt og allergivennlig. Videre blir våre rusfrie smykker belagt i edle metaller gjennom en miljøvennlig prosess kalt PVD. På denne måten kan vi tilby kvalitet til kundene våre, med
slitesterke og langvarige smykker som de kan ha med seg over lang tid.
Og det er slik våre kunder får verdi for pengene.

SKAPELSEN BAK CENIĆ DESIGN

Bli kjent med fjeset bak CENIĆ DESIGN. 
Det hele starter i april 2020, midt i korona-pandemiens hete dager. Celine var tidlig ferdig med sitt fjerde semester av sin bachelor i markedsføring og merkevareledelse. Som flere oss erfarte under korona-pandemien ble Celine også permittert fra sin arbeidsplass. Med flere uker uten jobb, tidlig ferdig med skole semesteret og lock-down i landet, hadde ikke Celine tålmodighet til å stirre i taket, hun så på dette som den perfekte muligheten for å etablere sin egen bedrift. Fra en tidlig alder likte Celine å pynte seg ekstra og hadde en stor interesse for tilbehør, spesielt smykker.

"Jeg føler meg naken uten å bære et eneste smykke. Det er litt rart, men bare ved å ha på meg noen ringer eller et halskjede så føler jeg meg automatisk mye bedre." - Celine
Hun følte at markedet manglet et marked med unike kvalitetssmykker til en overkommelig pris og derfor ønsket å opprette et smykkemerke som fylte dette tomrommet i tillegg hvor merkevaren skal bidra til å gi en god følelse til den som bærer smykkene. Ut fra dette ble CENIĆ DESIGN etablert. Navnet CENIĆ er inspirert av kombinasjonene av Celine sitt fornavn og etternavn Nielsen. Nå jobber Celine med å bygge merkevaren i tillegg til å være en fulltids masterstudent .